Achteraf betalen met Riverty of Afterpay

Achteraf betalen

Als er kosten worden gemaakt als gevolg van uw defect (niet-nakoming), worden eventuele latere betalingen door u eerst in mindering gebracht op de nu verschuldigde kosten. Uw betaling wordt pas in mindering gebracht op het bedrag dat u oorspronkelijk verschuldigd was nadat de openstaande kosten volledig zijn betaald.

Achteraf betalen is niet echt achteraf betalen – het is eigenlijk meer een uitgestelde betaling. Wanneer klanten deze betalingsmogelijkheid gebruiken, betalen ze het artikel op een later tijdstip. In sommige gevallen betaalt de klant vooraf een bedrag, meestal een fractie van de prijs van het artikel. De rest wordt later betaald, meestal nadat het artikel is afgeleverd.

Betalen met debet/creditcards

Ook hebben wij in onze webwinkel betaalmogelijkheid creditcard toegevoegd. De creditcards die je bij ons kunt gebruiken zijn MasterCard en Visa. Uw betaling in onze online winkel wordt direct gedaan via creditcardbetalingsmethode. De creditcardmaatschappij brengt dit bedrag na een maand bij u in rekening. Wij besteden creditcardtransacties uit aan onze betalingsprovider Buckaroo. Hier kunt u uw creditcardtransacties in een veilige en gebruiksvriendelijke betaalomgeving afronden.

Online winkelen is gemakkelijk en veilig met Paysafecard. Het is eigenlijk hetzelfde als betalen voor een online aankoop. U kunt een Paysafecard kopen ter waarde van 10, 25, 50 of 100 euro en deze gebruiken bij honderden verschillende diensten en online shops. Paysafecards kunnen ook worden gekocht met AfterPay. U ontvangt uw nieuwe pincode direct na het selecteren van deze betaalmethode. U ontvangt dan een factuur via AfterPay die u binnen 14 dagen dient te voldoen.

Betalen met bitcoin

Je kunt bij Blokker op een aantal manieren in termijnen betalen, zo heb je nu opties als Afterpay, Capayable, Creditcard, Klarna, iDeal, Paypal en Rembours. Het is zelfs mogelijk om te betalen via overschrijving incassoformulier. Wil je meer weten? Lees dan snel meer over gespreid betalen bij Blokker.

Je kunt bij Blokker op meerdere manieren achteraf betalen, zo heb je nu opties als Afterpay, Capayable, Creditcard, Klarna, iDeal, Paypal en Rembours. Het is zelfs mogelijk om te betalen via overschrijving incassoformulier. Wil je meer weten? Lees dan snel meer over betalen op Blokker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader